Śniadanie chleb pszenno-żytni z masłem, pasta hummus, ser żółty, ogórek zielony, pomidor, herbata
Obiad żurek śląski z jajkiem, kasza manna z cynamonem
Podwieczorek soczek tłoczony jabłko-gruszka
alergeny: 1, 3, 7, 9, 15
Śniadanie płatki kukurydziane z mlekiem, bułka kanapkowa z masłem, pomidorki koktajlowe, jabłko
Obiad zupa, kotlet mielony, ziemniaki, buraczki, kompot
Podwieczorek owoc
alergeny: 1, 3, 7, 9, 15, 16
Śniadanie jajecznica, bułka z masłem, pomidor, kiełki, bawarka
Obiad zupa, makaron w sosie śmietankowo-serowym, woda z cytryną, roszponka
Podwieczorek galaretka z bitą śmietaną
alergeny: 1, 3, 7, 9, 15
Śniadanie chleb graham z masłem i szynką, ogórek kiszony, kukurydza, kawa zbożowa z mlekiem
Obiad zupa, gyros z kurczaka, frytki, tzatzyki, herbata
Podwieczorek serek homogenizowany
alergeny: 1, 3, 7, 9, 15, 17
Śniadanie chleb pszenno-żytni z masłem, filety śledziowe w sosie pomidorowym, ogórek zielony, papryka, herbata
Obiad bulion, naleśniki z jabłkami, kompot
Podwieczorek mleczko waniliowe
alergeny: 1, 3, 4, 7, 9, 15, 16
Stołówka szkolna zastrzega sobie z przyczyn niezależnych zmiany w jadłospisie.
Szczegółowy wykaz alergenów i składników do wglądu u p. intendent.
Lista alergenów w załączniku