Śniadanie chleb pszenno-żytni z masłem, dżemem, ogórek zielony, papryka czerwona, herbata
Obiad zupa pomidorowa z ryżem, pancakes z syropem klonowym, kompot
Podwieczorek mus owocowy
alergeny: 1, 3, 7, 9, 15, 16
Śniadanie kiełbaski orawskie na gorąco, chleb graham z masłem, ogórek kiszony, kukurydza, kawa zbożowa z mlekiem
Obiad zupa, gyros z kurczaka, frytki, sos czosnkowy, pomidorki koktajlowe, kompot z jabłek
Podwieczorek serek homogenizowany
alergeny: 1, 3, 7, 10, 15, 16, 17
Śniadanie tosty z żółtym serem, pomidor, kiełki, herbata, ketchup
Obiad zupa, gulasz wieprzowy z kaszą, sałatka szwedzka, woda z cytryną
Podwieczorek owoc
alergeny: 1, 3, 7, 9, 17
Śniadanie owsianka na mleku, rogalik maślany z masłem, miód, pomidorki koktajlowe, ogórek zielony, herbata
Obiad rosół z makaronem, fasolka po bretońsku, bułka kanapkowa, herbata
Podwieczorek mleczko smakowe
alergeny: 1, 3, 7, 9
Śniadanie kanapka z jajkiem i żółtym serem, pomidor, ogórek zielony, herbata
Obiad zupa, fileciki rybne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot
Podwieczorek pączek
alergeny: 1, 3, 4, 7, 9, 15
Stołówka szkolna zastrzega sobie z przyczyn niezależnych zmiany w jadłospisie.
Szczegółowy wykaz alergenów i składników do wglądu u p. intendent.
Lista alergenów w załączniku